Menu

Cart

Content

Napi három barackkal legyőzhető a mellrák

Az őszibarackban található természetes összetevők képesek megelőzni a mellrák átterjedését más szervekre, és magának a betegségnek az előrehaladását is megállítják. Tudósok szerint ráadásul már napi 3 szem is megvédhet minket. 

 

A nyugati országok egyik leggyakoribb haláloka a mellrák, melyből csak az Egyesült Államokban évente 200 ezernél is több új esetet jegyeznek fel. Ezeket a számokat csökkentheti töredékére az őszibarack, melyről amerikai tudósok most bebizonyították, hogy képes megálljt parancsolni daganatnak.

A kutatók egereken teszteltek különböző természetes vegyületeket, és megfigyelték, hogy az őszibarack kivonata néhány hét alatt hatástalanította az egyik legagresszívabb mellrák, az MDA-MB-435 sejtjeit, az áttétek pedig rövid idő alatt visszahúzódtak.

Az egyik legnagyobb pozitívum, hogy az a dózis, mely az egereknél hatásosnak bizonyult, emberek esetében napi három őszibarackot jelent. Ennyi gyümölcs tartalmaz annyi hatóanyagot, mely sikeresen alkalmazható az emlőrák és az áttétek elleni harcban.

Ezek is érdekelhetik:

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook