Menu

Cart

Content

Pirulába zárt csokoládé

Az étcsokoládé kivonatát tartalmazó tabletta végső tesztje kezdődött meg az Egyesült Államokban: a forgalomba hozatalt megelőző utolsó vizsgálatokon azt nézik, hogy a kakaóban található antioxidánsok valóban olyan hatékonyak-e a szívroham és az agyvérzés megelőzésében, mint ahogyan korábbi kisebb tanulmányok állítják.

 

Annak ellenére, hogy a piacra dobás már csak egy lépésre van, a mostani teszt lesz az első komolyabb, mely a kakaóban található flavonoidokkal foglalkozik. Korábban kisebb tanulmányok már kimutatták, hogy a kakaóban található vegyületek a szőlőmaghoz hasonlóan javítanak a vérnyomáson, a koleszterinszinten és az artériák állapotán.

Az újfajta kiszerelés kifejlesztésére azért volt szükség, mert egy-egy ilyen csokipirulában olyan sok tápanyag található, mint fél kiló étcsokoládéban - ennyit pedig azért még a leginkább édesszájúak sem lennének képesek egyszerre magukba tömni.

A mostani eljárásnak köszönhetően nagy koncentrációban lehet a kakaóból flavonoidokat kivonni, ráadásul előnye még, hogy az aktív összetevők nem károsodnak, mint ahogyan az a boltokban kapható édességek esetén előfordul.

A vizsgálat négy éven át fog tartani, az eredményektől függően pedig ezt követően meg is indulhat a széleskörű forgalmazás is.

Ezek is érdekelhetik:

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook