Menu

Cart

Content

Egyre több nő koplal reggelente

Minden negyedik nőnek legalább heti egyszer kimarad a reggelizés – 29 százalékuknak egyszerűen nem jut rá idő a reggeli készülődés miatt, és sokan vannak, akik csak fogyni akarnak.

 

Az említett 29 százalék okai még talán elfogadhatónak is tűnnek, az viszont már nem, hogy a megkérdezettek hatoda azért nem reggelizik, mert úgy gondolja, így le tud adni pár kilót. A reggelit nem véletlenül tartják a legfontosabb étkezésnek, ennek ellenére a nők 12 százaléka soha nem reggelizik.

A kétezernél is több nő megkérdezésével végzett kutatás eredményei szerint a reggeli kihagyásának legfőbb oka, hogy a megkérdezettek fele nem is érzi magát éhesnek reggelente. A második leggyakoribb ok a reggeli kapkodás és készülődés volt, a harmadik pedig a fogyásra való törekvés (14 százalék).

Azon aztán pláne nem szabad csodálkozni, hogy a reggelit kihagyók felénél általánosak napközben az éhségrohamok, az emésztési zavarok és a koncentrációs problémák. Táplálkozástudományi szakértők szerint a reggeli kihagyásáért később éhséggel és fáradtsággal fizetünk, teljesen felborulhat az anyagcserénk, ráadásul semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy karcsúsító hatása lenne.

Ezek is érdekelhetik:

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook