Menu

Cart

Content

Az intravénás C-vitamin lehet az új csodafegyver a rák ellen

Hatékonyabban pusztítja el a rákos sejteket a kemoterápia, ha a beteg intravénásan C-vitamint is kap. Az eredmények nem számítanak nagy meglepetésnek: már évtizedekkel ezelőtt sikerült injekcióban beadott C-vitaminnal meggyógyítani petefészekrákban szenvedő betegeket.

 

A 70-es években komoly kísérletsorozatok zajlottak a C-vitamin rákgyógyítás során való alkalmazásával kapcsolatban – akkor kimutatták, hogy a nagy dózisú vitamin elpusztítja a rákos sejteket. A kísérletek azonban megszakadtak, elsősorban azért, mert a szájon bevitt C-vitaminnal már nem sikerült megismételni ezt a rákellenes hatást.

A Kansasi Egyetemen most újból elkezdtek a témával foglalkozni, és az kezdeti vizsgálatok kifejezetten biztatónak bizonyultak: megfigyelték, hogy az injekcióval beadott C-vitamin úgy pusztítja el a rákos sejteket, hogy emellett teljesen sértetlenül hagyja az egészségeseket. A vizsgálatok során azt is bebizonyították, hogy a C-vitamin ilyen formában képes megsokszorozni a kemoterápia hatékonyságát is.

És ha ilyen egyértelmű a C-vitamin rákellenes hatása, melyről már 40 évvel ezelőtt is beszámoltak, vajon miért nem folyik a témában egyre több kutatás? A válasz egyszerű: a C-vitamint nem lehet szabadalmaztatni, a gyógyszeripari nagyvállalatoknak pedig emiatt egész egyszerűen nem éri meg a kutatásokat finanszírozni.

Ezek is érdekelhetik:

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook