Menu

Cart

Content

Házi arclemosó szőlőmagolajból

Többször is írtunk már korábban a szőlőmagolaj bőrre gyakorolt jótékony hatásairól, most pedig azt mutatjuk be, hogyan lehet ebből a nagyszerű termékből házilag arclemosót készíteni.

 

A szőlőmagolaj több szempontból is alkalmas az otthoni bőrápolásra. Egyrészt telis-tele van antioxidánsokkal, emellett rendkívül gazdag E-vitaminban és C-vitaminban. Tökéletes vivőanyag, remekül szívódik fel, nem véletlenül számít a legtöbb arckrém és testápoló alapanyagának is. Bőrtípustól függetlenül mindenkinek ajánlott, a benne található anyagoknak köszönhetően pedig hatékonyan alkalmazhatjuk a ráncok, a striák és a pattanások elleni harcban is.

A házi arclemosónkhoz semmi másra nincs szükségünk, csak egy üveg desztillált vízre, egy kevés szőlőmagolajra valamint egy üres edényre, fiolára, amiben később tárolni fogjuk. Természetesen nem fogjuk mindet felhasználni, azonban körülbelül 2500 forintnyi ráfordítással akár egy évre elegendő arclemosóhoz is juthatunk.

Az elkészítése egyáltalán nem bonyolult, sőt:

  • Töltsünk fel egy kb 100 ml-s üveget 1/4 rész szőlőmagolajjal

  • A maradékot töltsük ki a desztillált vízzel

  • Minden használat előtt alaposan rázzuk fel

A kész arclemosó tonikunkat ezek után ugyanúgy használhatjuk, mint a boltit: vattapamacs vagy fülpiszkáló segítségével tisztán tarthatjuk bőrünket, ráadásul úgy, hogy a szőlőmagolajban lévő tápanyagok még védik és ápolják is azt.

Ezek is érdekelhetik:

Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Kapcsolat

  • Facebook
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Дюшеме от emsien3.com

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook