A Viniseera szőlőmag-mikroőrlemény Magyar Innovációs Nagydíjat nyert hazai termék, mely mindenféle mesterséges anyag nélkül, kizárólag természetes módon teszi hozzáférhetővé a benne levő számtalan hatóanyagot.
A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően a szervezet számára szinte teljes mértékben hozzáférhetővé válnak a szőlőmagban és a szőlő gyümölcshéjában található hatóanyagok és antioxidánsok.
A gyártás során a mikroőrlésnek köszönhetően átlagosan 20 mikron méretű szemcsenagyságot lehet elérni (a hagyományos búzaliszt átlagos szemcsemérete 50-150 mikron között van). Nagyüzemi technológiával jelenleg más nem képes hasonló minőségre - további fejlesztésekkel a 10 mikronos átlagos szemcsenagyság is elérhető lesz.
A gyártás során csak ellenőrzött forrásból származó, hazai kékszőlőmagot használunk fel, az őrlésre került szőlőmag eredete és kezelése pedig megfelel a szabványos egészségügyi követelményeknek - a termékek egy részéhez Gere Attila híres villányi pincészete biztosítja a szőlőmagot. A mikroőrleményeket folyamatosan laboratóriumi vizsgálatoknak vetjük alá, és törekedünk az elért magas minőség megtartására, javítására.
A mikroőrleményben koncentráltabban található meg minden antioxidáns vegyület, ami a szőlőben, vörösborban is jelen van. A mikroőrlési eljárásnak köszönhetően egy szőlőmag felülete kiterítve nagyjából fél m² lenne, ez a nagy felület pedig lehetővé teszi, hogy hagyományos őrlési technológiával készült őrleményekkel ellentétben a benne levő polifenolok közel 100 %-ban felszívódjanak szervezetünkben.